Daarom Verwoerd als uw restauratie -aannemer

Restauratiebedrijf Verwoerd is een daadkrachtige restauratie-aannemer in Loenen a/d Vecht. We zijn specialist in monumentonderhoud , monumentrestauratie en verduurzaming van monumenten. En houden monumenten beschikbaar voor toekomstige generaties, met respect voor de historie en met oog voor modern gebruik.

Met duurzame aandacht

Ons geheim? Duurzame aandacht. Voor ons werk en onze klanten. Het onderhouden en renoveren vraagt om kennis van zaken en om veel bedrevenheid en ervaring. Wij voegen daaraan nog een flinke dosis bevlogenheid, loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel aan toe. We ontzorgen u van A tot Z: van advies tot uitvoering. Tijdens het hele proces werken we met hart en ziel samen met de klant. we nemen u mee in het hele proces en overleggen veelvuldig. Zo blijft u in controle.

We houden van een mensgerichte aanpak en samenwerking”

Norbert Verwoerd

bedrijfsleider en operationeel manager

Hoe we dat doen

Liefde voor het vak

U profiteert van onze kennis, ervaring en vaardigheden. Onze medewerkers zijn bedreven én gedreven. En hebben liefde voor met vak.

Eerlijk en trouw

Eerlijkheid voorop, vinden wij. We communiceren eerlijk en open, houden u op de hoogte en overleggen. Dit voorkomt verrassingen.

Duurzaam

We staan voor duurzame relaties én voor duurzame kwaliteit. We lappen niet op, maar maken uw monument klaar voor de toekomst.

Oprechte aandacht met respect

U kunt vertrouwen op een respectvolle en vriendelijke communicatie. En op onze oprechte betrokkenheid en aandacht.

Restauratie gevels en kapconstructie kerk

Voorhout

Naast de restauratie van de gevels en de kapconstructie heeft Verwoerd in nauw overleg met de kerkrentmeesters een meerjaren onderhoudsplan opgesteld en uitgevoerd. Verwoerd ontzorgd de kerkrentmeester zowel in het opstellen van het meerjaren onderhoudsplan als de subsidie verantwoording e.d.

Bekijk project

Restauratie

Woonboerderijen

Restauratiebedrijf Verwoerd restaureert met enige regelmaat woonboerderijen. De werkzaamheden variëren ook hier van het vervangen van de houten balkenconstructie tot onderhoud en verduurzaming. Hieronder laten wij afbeeldingen zien van verschillende woonboerderijen waar wij aan gewerkt hebben.

Bekijk project

Monumenten onderhoud

Janstraat | Haarlem

Van dit rijksmonument heeft Verwoerd de complete casco restauratie verzorgd. Na een uitgebreid voorbereidingstraject en historisch onderzoek, is ook het interieur volledig teruggebracht in oude glorie. Achter deze herstelde oude glorie, zit wel een modern verduurzaamd pand, wat toekomst bestendig is en voorzien is van een damp open isolatie pakket. Daarnaast is ook de installatietechniek […]

Bekijk project

Monumenten restauratie & verduurzamen

Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht hebben we casco restauratiewerkzaamheden uitgevoerd aan een voormalige dokterswoning. We hebben de kapconstructie gerestaureerd en verduurzaamd.

Bekijk project

Monumenten restauratie & verduurzamen

Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht hebben we een voormalige pastorie gerestaureerd en verduurzaamd. We hebben onder andere herstelwerkzaamheden aan de fundatie uitgevoerd.

Bekijk project