Verduurzamen en isoleren van uw monumentale pand

De energieprijzen in Nederland blijven oplopen. Nieuwbouwhuizen worden energiezuinig of zelfs energieneutraal gebouwd. Wilt u ook uw monumentale pand verduurzamen? Dat kan zeker. Restauratiebedrijf Verwoerd is dé specialist van midden-Nederland in het verduurzamen van monumenten. Wij maken deze klaar voor een duurzame toekomst. Uw monument stijgt in waarde.

Isoleren en verduurzamen

De laatste jaren hebben wij veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om monumentale en historische gebouwen energiezuinig te maken. Met behoud van de kernwaarden van deze gebouwen. Dat is inmiddels ruimschoot gelukt. We passen deze expertise toe in onze onderhoudspraktijk.

We regelen álles

Ziet u op tegen de rompslomp. Wees gerust, want wij regelen álles. We adviseren u over bouwconstructies, regelen vergunningen en subsidie en maken een planning. Vervolgens gaan we aan de slag. Tijdens het hele proces overleggen we continu met u. Zo blijft u in controle.

Verduurzaming past in het onderhoudsprogramma van een VVE”

Kees Verwoerd

Oprichter en mede-eigenaar

Laat uw monument ook verduurzamen

Wilt u uw monument laten verduurzamen? En wilt u er zeker van zijn dat dit zorgvuldig gebeurt, conform de wet- en regelgeving en met behoud van de historische waarde? Neem dan contact op met Restauratiebedrijf Verwoerd. U kunt er vanuit gaan dat wij kwaliteitswerk leveren. We doen ons werk met zorg en aandacht, nemen u mee in het proces en werken graag nauw samen.

Ja, graag contact over verduurzaming