Onze werkwijze

Alleen het beste is goed genoeg. Of het nu gaat om onderhoud, restauratie of verduurzaming van uw monument. Daarom voeren we uw opdracht uit van A tot Z, met behoud van de originele materialen, onderdelen en kenmerken. Het hele proces hebben we strak georganiseerd. Van eerste gesprek tot en met uitvoering. We houden ons aan afspraken, planningen en kwaliteitsnormen. We doen ons werk vol overgave en aandacht, en we werken met hart en ziel samen met de klant. Ontdek onze werkwijze.

Ontdek onze werkwijze

Stap 1 | Advies over monumentenzorg

Of het nu gaat om onderhoud, restauratie of verduurzaming, er komt nogal wat bij kijken. We adviseren u over de mogelijkheden, conform de wet- en regelgeving. Ook adviseren we u over subsidies, verzekeringen en belastingen. Samen maken we de keuzes die nodig zijn.

Stap 2 | Werkvoorbereiding

Ruim voordat het project start, beginnen we met de werkvoorbereiding. We tekenen het ontwerp, overleggen met u en werken alles tot in detail uit. Dit zorgt voor een efficiënte uitvoering. Ook maken we de planning.

Stap 3 | Werkuitvoering

Tijdens de werkuitvoering hanteren we het credo: ‘verras me niet’. Dit betekent dat we u meenemen in het bouwproces. Op de bouw én tijdens bouwvergaderingen bespreken we de voortgang en de financiën. We betrekken u bij de besluitvorming, zoals bij onverwachte zaken. U houdt de controle.

Stap 4 | Oplevering en nazorg

Afspraak is afspraak. Dat betekent ook dat we opleveren conform planning. Bij oplevering beoordeelt u of we het werk volgens afspraak hebben gedaan. Na afronding van een kleine of grote restauratie verzorgen we het eventuele subsidietraject en begeleiden we u bij de complete afronding van het traject.

Een goede klantrelatie is belangrijk. Samen komen we tot resultaat”

Norbert Verwoerd

Mede-eigenaar en bedrijfsleider