Monumenten onderhoud

Wilt u een monument laten onderhouden? Zorg dan dat u een specialist in de arm neemt. Want als het onderhoud niet uiterst zorgvuldig gebeurt, dan gaat dit ten koste van de historische waarde. Restauratiebedrijf Verwoerd is specialist in monumentenonderhoud. We doen dit met behoud van de originele materialen, onderdelen en kenmerken. We regelen álles, ook de subsidieaanvraag.

Klein en groot monumentenonderhoud

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine onderhoudswerkzaamheden als groot monumentenonderhoud. Van schilderwerk, dakgootreparatie en raamdorpelvervanging tot het vervanging van een complete dakconstructie. Moet het nóg ingrijpender? U kunt ons ook inschakelen voor monumentenrestauratie. Uw monument gaat weer een generatielang mee.

Monumentenrestauratie

We regelen álles

Ziet u op tegen de rompslomp van het monumentenonderhoud? Nergens voor nodig. We regelen álles, ook de vergunningen en de subsidies. En bij alles wat we doen overleggen we met u. Let wel: per 1 januari 2019 is de monumentenaftrek vervangen door een subsidieregeling. De subsidiewetgeving vraagt om het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan. Dit helpt namelijk herstel- en restauratiewerkzaamheden voorkomen. We adviseren u er graag over.

Energiebesparende maatregelen

Tip: kijk ook eens naar energiebesparende maatregelen die u kunt nemen om uw monument te verduurzamen. We adviseren u er graag over.

Verduurzamen
We regelen ook de subsidie voor het onderhoud”

Kees Verwoerd

Oprichter en mede-eigenaar

Kies voor monumentenonderhoud door Verwoerd

Wilt u uw monument laten onderhouden? En wilt u er zeker van zijn dat dit zorgvuldig gebeurt, conform de wet- en regelgeving en met behoud van de historische waarde? Neem dan contact op met Restauratiebedrijf Verwoerd. U vertrouwen op de kwaliteit van ons werk. We doen ons werk met zorg en aandacht, nemen u mee in het proces en werken graag nauw samen.

Ja, graag contact over monumentenonderhoud